Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2015

πρόγραμμα 8ης εβδομάδας του "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2015-2016"

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Αυτή την εβδομάδα οι Λύκοι θα επιχειρήσουν να καθηλώσουν τον Αετό 1 στο σημαντικότερο παιχνίδι της όγδοης αγωνιστικής του "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2015-16".

Με στόχο να διατηρήσουν το νικηφόρο σερί τους θα παραταχθούν οι Λύκοι, όμως θα πρέπει η απόδοσή τους να παραμείνει στα υψηλά επίπεδα των τελευταίων αγωνιστικών για να καταφέρουν να επιβληθούν των αντιπάλων τους.

Αντίθετα, εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο έταιρο αετός που αντιμετωπίζει το λιμεναρχείο, οι παίκτες του οποίου έχουν να... γευτούν τη χαρά της νίκης στο παρκέ από την πρεμιέρα.

Φαβορί επίσης για το δίποντο είναι και ο Πήγασος που κοντράρεται με τους Εφήβους της Α.Ε.Σ, ενώ μυστήριο καλύπτει το ματς των Utah Jazz με τους Επαλαίμαχους, αφού άγνωστο παραμένει αν θα έχει επιστρέψει ο Καφούρος για τους Utah, καθώς η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο αποτελεί βαρόμετρο για την απόδοση της ομάδας του. 

Τέλος, οι παίδες της Α.Ε.Σ αντιμετωπίζουν τους Άντρες του συλλόγου σ' ένα ματς που οι πιτσιρικάδες μπορεί να μην ελπίζουν σε νίκη, αλλά έχουν την ευκαιρία να δέιξουν το ταλέντο και τις δυνατότητές τους στους μέντορές τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/12/2015
Λιμεναρχείο - Αετός 2 (14:15)
ΚΥΡΙΑΚΗ 6/12/2015
Α.Ε.Σ Παίδες - Α.Ε.Σ Άντρες (13:30)
Α.Ε.Σ Έφηβοι - Πήγασος (15:15)
 Επαλαίμαχοι - Utah Jazz (17:00)
Αετός 1 - Λύκοι (18:45)