Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2015

οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Θήρας – 12.12 Magical girl

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της,

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας (Κ.Λ.Θ.), συνεχίζοντας την παρουσία της για 23η χρονιά στα πολιτιστικά δρώμενα της Θήρας, πληροφορεί τους φίλους και τα μέλη της ότι η έναρξη της φετινής περιόδου προβολών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  07/11/15.

Η Κ.Λ.Θ. για το πρώτο μέρος του προγράμματος της (από 07/11/2015 έως 12/12/2015) έχει προγραμματίσει την προβολή των παρακάτω ταινιών:

07-Νοε « Το αλάτι της Γης»
14-Νοε «Θεέ μου τι σου κάναμε »
21-Νοε «XENIA »
28-Νοε « LEVIATHAN»
05-Δεκ « Μεγαλώνοντας»
12-Δεκ « Magical girl »

Οι προβολές των ταινιών πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο του Οινοποιείου ΜΠΟΥΤΑΡΗ στο Μεγαλοχώρι στις 20.45.

Και αυτή τη χρονιά, συναισθανόμενοι την δύσκολη οικονομική συγκυρία, διατηρήσαμε σε πολύ χαμηλή τιμή την συνδρομή των μελών μας: 10 € + την πρώτη ταινία δωρεάν  - 5 € εισιτήριο για τις υπόλοιπες ταινίες ή εφάπαξ συνδρομή 70 € - ελεύθερη είσοδο για όλες τις προβολές .  Η τιμή του εισιτηρίου για τα μη μέλη έχει διαμορφωθεί στα 6 €.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα προβολών στην ιστοσελίδα της Κ.Λ.Θ.:  www.kileth.gr

Η Κ.Λ.Θ. ευχαριστεί το κοινό της που την στήριξε όλα τα χρόνια της λειτουργίας της και την παγίωσε σαν ένα ζωντανό χώρο πολιτισμού και συνάντησης των κατοίκων του νησιού.
Το Δ.Σ. της  Κ.Λ.Θ. ευχαριστεί θερμά το Οινοποιείο ΜΠΟΥΤΑΡΗ και τους ανθρώπους του, που και αυτό το έτος στηρίζουν την προσπάθειά της.

Για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος της Κ.Λ.Θ. , Χριστόφορος Βαμβακούσης

Web Site: http://www.kileth.gr