Σάββατο, Νοεμβρίου 28, 2015

πρόγραμμα 7ης εβδομάδας του "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2015-2016"

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΑΠΠΟΣ,

Δύσκολες δοκιμασίες με φόντο τις πρώτες θέσεις περιλαμβάνει για τις ομάδες του Αετού η έβδομη αγωνιστική του "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2015-16" απ' την οποία όλες οι αναμετρήσεις παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Το αήττητο του Αετού 2 απειλείται αυτή την εβδομάδα καθώς αντιμετωπίζει την αντρική ομάδα της Α.Ε.Σ και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα καταφέρει να διατηρήσει τη διαφορά απ' τους διώκτες του.

Επίσης, καθόλου εύκολο απόγευμα αναμένεται να περάσει και ο έταιρος Αετος απέναντι στον Πήγασο στην πιο αμφίρροπη αναμέτρηση της αγωνιστικής. Αμφότερες οι ομάδες αναζητούν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και οι παίκτες αναμένεται να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Στην αντίπερα "όχθη", το δίποντο που θα τους διατηρήσει "ζωντανούς" στο... κυνήγι της πρώτης θέσης θα επιχειρήσουν να πάρουν οι Επαλαίμαχοι που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους εφήβους της Α.Ε.Σ. Οι έφηβοι έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν τη... ζημιά σε κάθε αντίπαλο και γι' αυτό οι "καθηγητές" θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και σοβαροί καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν δεν θέλουν να βρεθούν προ εκπλήξεως. 

Στο μεταξύ, οι παίδες της Α.Ε.Σ που ακόμα δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν νίκη στο παρκέ καλούνται να τα βάλουν αυτή τη φορά με τα... θηρία. Όμως, μοιάζει αδύνατον να καταφέρουν να πετύχουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Λύκους που δείχνουν να έχουν πάρει φόρα μετά την επικράτησή τους επί του Πήγασου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής έχει ως εξής:


ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11/2015

Λύκοι - Α.Ε.Σ Παίδες (15:00)

Επαλαίμαχοι - Α.Ε.Σ Έφηβοι (16:45)

Α.Ε.Σ Άντρες - Αετός 2 (18:30)


Πήγασος - Αετός 1 (20:15)