Τετάρτη, Νοεμβρίου 18, 2015

πρόγραμμα 6ης εβδομάδας του "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2015-2016" – επόμενοι αγώνες στις 22.11

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ.ΑΠ.Π.Ο.Σ. ,

Την ευκαιρία να διατηρήσει τη διαφορά απ' τους διώκτες του θα επιδιώξει ο Αετός 2 που αντιμετωπίζει τους Utah Jazz στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής τους "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2015 - 16".

Οι πρωτοπόροι με νωπές ακόμα τις μνήμες απ' την επικράτησή τους επί του Πήγασου και πιο ξεκούραστοι χάρη στο ρεπό της περασμένης εβδομάδας θα επιχειρήσουν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Για τους Utah τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο, καθώς αναμένεται να λείψει ο Καφούρος απ' την αναμέτρηση κι έτσι το βάρος στον επιθετικό τομέα θα πέσει στις "πλάτες" του Τσακριού.

Στο μεταξύ, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αναμένεται να ξεπεράσουν το... εμπόδιο των παίδων της Α.Ε.Σ οι Επαλαίμαχοι, οι οποίοι δείχνουν σ' εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα.

Επίσης, εύκολο έργο αναμένεται να έχει και ο Πήγασος απέναντι στο Λιμεναρχείο, που μετράει τέσσερις σερί ήττες. Οι "αεροπόροι" μετά από δύο συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν έχουν περιθώρια γι' άλλες απώλειες και δείχνουν έτοιμοι ν' αδράξουν την δυνατότητα που τους δίνεται απ' τα... μαλλιά.

Τέλος, η αναμέτρηση ανάμεσα στους Λύκους και στους εφήβους της Α.Ε.Σ αναβάλλεται, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων των πρώτων στο εφηβικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Κ.

 Αναλυτικά το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/11/2015

Αετός 2 - Utah Jazz (15:30)

Α.Ε.Σ Παίδες - Επαλαίμαχοι (17:15)

Λιμεναρχείο - Πήγασος (19:00)