Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2015

πρόγραμμα 5ης εβδομάδας του "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2015-2016"

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΑΠΠΟΣ,

Η αναμέτρηση μεταξύ των Utah Jazz και του Αετού 1 ξεχωρίζει απ' το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής του "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2015-16".

Οι Utah που με ηγέτη τον Καφούρο έχουν επιδείξει σημαντική βελτίωση φέτος αντιμετώπιζουν μετά από τον Πήγασο και τους Άντρες της Α.Ε.Σ έναν αντίπαλο στα μέτρα τους, ευελπιστώντας να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αλλά το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Αντίθετα, ένα ήρεμο απόγευμα αναμένεται να περάσουν οι Επαλαίμαχοι που θα τεθούν αντιμέτωποι με το Λιμεναρχέιο, το οποίο παρουσιάζει σημάδια αποδιοργάνωσης, μετρώντας ήδη ένα μηδενισμό κι έχοντας ν' αγωνιστεί από τις 22 Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ, τέλος στις κακές... γλώσσες θα επιχειρήσουν να βάλουν οι παίκτες της Αεροπορίας, αναζητώντας μία εμφάνιση αντάξια των δύο συνεχόμενων πρωταθλημάτων τους. Ωστόσο, οι Λύκοι δεν... εξημερώνονται εύκολα κι αν ο Πετράκης βρεθεί σε καλή μέρα μπορούν να κάνουν ζημιά σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Τέλος, για δεύτερη σερί εβδομάδα η Α.Ε.Σ ζει σε ρυθμούς ενδοοικογενειακής κόντρας, αφού αυτή τη φορά οι Έφηβοι θα βρεθούν αντίπαλοι με τους παίδες του συλλόγου σ' ένα παιχνίδι που η έκβασή του ίσως κρίνει ποια απ' τις δύο ομάδες θα δώσει το παρών στην επόμενη φάση.
      
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής έχει ως εξής: 


ΚΥΡΙΑΚΗ 15/11/2015

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 12.30 στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των ομάδων κορασίδων στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Κυκλάδων μεταξύ της Α.Ε. Σαντορίνης και της ΑΠΑΣ Τα φανάρια. 

Α.Ε.Σ Παίδες - Α.Ε.Σ Έφηβοι (15:00)
Πήγασος - Λύκοι (16:45)
Επαλαίμαχοι - Λιμεναρχείο (18:30)
Utah Jazz - Αετός 1 (20:15)