Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ της Ένωσης ξενοδόχων Σαντορίνης ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΚΛΑΔΟ

Τα μέλη της  Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας, έχουν το προνόμιο να συμμετέχουν σε επιδοτούμενα σεμινάρια ΟΑΕΔ, με εξειδικευμένη θεματολογία ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες των Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, τα οποία διοργανώνονται σε συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας με τον πιστοποιημένο εκπαιδευτικό φορέα Νέα Γνώση.

Στο σεμινάριο μπορεί να συμμετέχει το προσωπικό των Ξενοδοχείων (όλων των ειδικοτήτων) που συμπεριλαμβάνονται στις καταστάσεις ΙΚΑ της επιχείρησης.  Ειδικά για τις εποχικές επιχειρήσεις, μπορούν να συμμετάσχουν και άτομα που δεν έχουν προσληφθεί ακόμα, ωστόσο θα απασχοληθούν στην επόμενη σαιζόν.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 32 ώρες, θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την έναρξη της νέας σαιζόν και οι εργαζόμενοι που θα συμμετέχουν θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα. Οι δε επιχειρήσεις  - μέλη  της Ένωσής μας, θα αποκτήσουν ένα πολύτιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, το εξειδικευμένο προσωπικό, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση για την εκπαίδευσή του .

Για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα, με την ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ και την κα Ελένη Παπαγιαννάκη, στο 210 9029780 ή στο nea-gnosi@nea-gnosi.gr


Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 14/10/2015