Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «AQUA-JAZZ: Η Τέχνη της Τζαζ και η νησιωτική μουσική παράδοση» ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ «ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ» - ΣΤΕΡΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ, 10.000 ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ – ανακοίνωση της Αναπτυξιακής Εταιρίας Κυκλάδων

Το Δίκτυο «ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ», αποτελείται από 11 Αναπτυξιακές Εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε νησιωτικές περιφέρειες της Ελλάδας.

Εκδήλωση Διατοπικής Συνεργασίας «Νήσων Περίπλους»: Ο Πολιτισμός ως εργαλείο ανάπτυξης της νησιωτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του Μέτρου 421α των Τοπικών Προγραμμάτων του Άξονα 4 ΠΑΑ 2007-2013 της Νησιωτικής Ελλάδος. ΔΙΑΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ «ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ»

H ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ANION A.A.E O.T.A) μέλος του Δικτύου «ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ», σε συνεργασία με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει στο πλαίσιο της «Δράσης Β5: Δρώμενα Μουσικής στην Κέρκυρα» του έργου, ένα μουσικό εργαστήριο με τίτλο «AQUAJAZZ: Η Τέχνη της Τζαζ και η νησιωτική μουσική παράδοση» . Το εν λόγω μουσικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στη Κέρκυρα από τις 10 έως και 14 Νοεμβρίου 2015 με καθηγητές του προγράμματος Τζαζ του Ιονίου Πανεπιστημίου και διακεκριμένους προσκεκλημένους καλλιτέχνες και θα περιλαμβάνει μαθήματα, εργαστήρια, δοκιμές και σειρά συναυλιών.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε μουσικούς συμβατικών και παραδοσιακών οργάνων και τραγουδιστές/τριες που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στο χώρο της παραδοσιακής νησιωτικής μουσικής των περιφερειών της δράσης είτε στον ευρύτερο χώρο της τζαζ και του μουσικού αυτοσχεδιασμού, και ενδιαφέρονται για τη δημιουργική επεξεργασία και την ανάδειξη του μουσικού υλικού της παράδοσής τους σε σύγχρονες μορφές συνθέσεων και αυτοσχεδιασμών της Τζαζ. Η παρακολούθηση της εκδήλωσης του μουσικού εργαστηρίου είναι δωρεάν (διατροφή, διαμονή, μετακίνηση).

Η αναλυτική περιγραφή της δράσης και των μουσικών που θα διδάξουν καθώς και το έντυπο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος (φόρμα καταχώρησης) και του απαιτούμενου μουσικού υλικού για την επιλογή βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΑΝΙΟΝ www.anion.org.gr  .

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη επικοινωνίας της ΑΝΙΟΝ Ειρήνη Κακαρούγκα τηλ. 26610 81310/82037, fax. 26610 81311 και στο email: info@aqua-jazz.gr .


Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015.