Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2015

14ο Συνέδριο Σ.Ε.Τ.Ε. με θέμα «Τουρισμός & Ανάπτυξη - η Κιβωτός της Ελληνικής Οικονομίας» (19-20.10)

Το 14ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» με τίτλο: «Τουρισμός: Η Κιβωτός της Ελληνικής Οικονομίας» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.

Το 14ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» θα επικεντρώσει τη θεματολογία του σε συγκεκριμένες προτάσεις, όσον αφορά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την επίδραση του τουρισμού στην τοπική οικονομία, καθώς και τις τάσεις της τεχνολογίας στον κλάδο του τουρισμού.

Τα Συνέδρια «Τουρισμός & Ανάπτυξη» αποτελούν καθιερωμένες παρεμβάσεις του ΣΕΤΕ στο δημόσιο διάλογο για τον τουρισμό και απευθύνονται σε επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτερα & ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, καθώς επίσης και αξιωματούχους του δημόσιου τομέα που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το δείτε εδώ :  http://sete.gr/el/sunedria-ekdiloseis/sunedria/14o-sunedrio-2015/programma/

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, μπορείτε να δείτε εδώ. http://sete.gr/el/sunedria-ekdiloseis/sunedria/14o-sunedrio-2015/